30 Ağustos 2019

işportal sezon finali yaklaştı. son baskılar bunlar.. baskılar sizi yıldırabilir..

haberler: işportal sezon finali yaklaştı. son baskılar bunlar.. baskılar sizi yıldırabilir..
cumartesi günü tezgah tazeleniyor, ancak bu son tazeleme olucak gibi görünüyor çünkü tezgahımızın 20. sezonunu yakın zamanda güzel bir final haftası ile kapaticiik..
zannediyorum Underground Poetix FEST.'ten dönüşümüzde, tezgah açmayacak ancak, çeşitli etkinliklerimizle (fanzin katlama etkinlikleri, kolaj atölyeleri ya da fanzin sergileri, akla gelebiletesi olan kafada dönüp duran başka tilkilerle) Cafe Quartet'te takılırkene kışın, arada da, Apeiron Collective'in konserlerinde fanzin kendi baskımız bandrolsüz kitaplar, tsort sweet, çanta poster takı rozet vs vs içeren do it yourself ürünü işlerimizle standımızla yer alacağız..
bu esnada da, yayınlanan fanzinlerimizi ve şehir dışından elimize geçen işleri, alsancak'ta Kabuk Kitabevi karşıyaka da Cafe Quartet'ten edinebileceksiniz..(şuraya da bıraksan demeyin, o kadar çok baskı alcak param yok benim, sen bas sen bırak, dört bin yer gezicek enerjim de yok dağıtımda, iki mekan yeterli, bi ihtimal bornava'da bir arkadaşımızın mekanı var, gidip bırakıcaz gibi, adını unuttum.. tabii ki belirli bir ücret karşılığında alınabilmesi makbül fanzinlerin.. he şehir dışından bize gönderilenleri derseki arkadaşlar beleş dağıtın, öyle yaparız ücretli ise ya takas ya da maddi kesintisiz komisyonsuz geri dönüş yaparız.. ki quartet'te kumbara var, para atmak isteyen atar, ki atsa iyi olur, şaraba harcadığım sanılan para ile bu hafta son kez tezgahı güzide işler ile tazeliyorum mesela.. insaf yahu.. insan şarap parası için de fanzin yapabilir bu arada bunda yadırgayacak bir durum göremiyorum ama, yirmi yıl yapmaz bunu abi, gider işe girer, part time bişi bulur vs.. neyse geçelim fanzin gökdeleni plazası iftiralarını da konumuza dönelim.. basılacak işler:
12 (pardon o bugün 13 oldu) CSNS Yayımları'ndan çıkan yeni zine, 9 adet remaster serimizden yenilenmiş gıcır gıcır olmuş, kapakları renklenmiş ve içindeki eksik yanlış iletişim adresleri düzeltilmiş, master copyanın mürekkepinin yaşlanması nedeni ile gözükmeyen kısımlarına ayar çekilmiş hali ile, 9 re-zine (ben de uydurcam bundan sonra yeni kavramlar terimler, var mı? mesela zine-up, he bir de kafamda yeni bir tabir var: zemzine diye, sonra açarım)
ayrıca elimize yeni geçen:
Gerçek Fanzin tüm sayıları
firar fanzin tüm sayıları
abyssraction - b&w
Kayra(of Gına)'ya ait iki mini zine
sıfır adam (black edisyon)
Le Mat
bu yıl ilk kez basılacaklar (geçmişte çok bastık)
Dog Juice #1 (ikinci sayı yolda)
kolum
disguast 1 ve 2. sayı
dahke son sayı
crime minister 5
hayta
P. K. Dick - Dİnsel Deneyimi R. Crumb (çeviri: Efe Tuşder)
ve tazelenecekler
Taxidermia Fanzine 4 sayısı birden
#mondotrasho, 11. sayı hariç ilk 12 sayı (Kozmikova)
Kaburga Megazine sayı 10
Zebelliyat eski iki üç sayı
SOLUCANFANZ.in 17. sayı)
ve aklıma gelen bazı biten işler..
----
ayrıca 100% Müzik: Reptilians From Andromeda İzmir konseri için afişleşmesi yapılacak. yani ben yapacam, mekan + duvar..
ayrıca 16-18 arası Fanzin katlama partisi - KYK part 32 var, katlanmaya katlanırsanız bekleriz..
son olarak, yardımcı aranıyor, çırak değil, destek değil, arkandayım abi değil, iş paylaşımı değil, yardım edecek biri.. ama iki yıldır hayaletlerimleyim.. !zm!r'imde...
son not: fanzin saldırı henüz başlamadı, bu sadece bir tatkibat. saldırıyı Taxidermia Fanzine yapabilir ama : )
fanzinlerimize içerik göndermek ya da bir işin ucundan tutarım aga demek için: izmiryer6distro@gmail.com veya bu sayfanın mesaj kutusu açık...
CSNS Yayımları'ndan çıkan yayınların listesi:
http://unthatow.blogspot.com/p/fanzinlerim.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder