9 Mayıs 2020

retro (street zine) haftaya çıkıyor efenim..

Emin Aga'ya ithafen hazırladığım ve kendisinin her sayıda bir playlist ile açılışını yapacağı, aksamaz ise, 9haftada1 periyodlu olan, italyan fanzin mafyası nüfus memurluğuna, RETRO street zine & Zebelliyat ismi ile kayıtlı fanzin için içeriklerinizi, zokağa çıkmama yasağı bitene değin, yani dilediğiniz zaman girdap@riseup.net adresinden gönderebilirsiniz.. ancak "adım adım zokağa çekme yasağı" bitene değin, yani pazar gece 00:00'a kadar iletmeniz halinde, ptesi zabahından alacağım çıktılar sonrası elde kes biçlerime takviye olacağından, ilk sayıda yayınlanma şansı elde edebilirler. edemeyedelirler tabii. yayın politik A'ma uymaz ise basamam.. 

içerikle; yazı çizi, abaküs takvimine bağıl fonksiyonlu gündemden bağımsız her türlü ivme, müzikal sinemasal veyahut herhangi bir sanatsal akım veya insan/topluluk üzerine güzelleme/röportaj/izlenim olabileceği gibi, bizzat bu güzellemelerin digital kayıtlarından da (mp3/avi/mkv vs) olabilir. elde nakış tekniği ile hazırladığınız işleri, iyi çözünürlükte tarama şansınız yok ise, posta adresimi isteyip (ki blog'da yazıyor), gönderebilme şansına sahipsiniz.. soru görüş ve önerileriniz için, DM ihbar hattını kullanabilirsiniz.. baskı parasına destek olanların kulakları ölene değin dert görmesin. amin. 

fanzinin içeriği; müzik/sinema ve zebelliyat (edebiyat değil abi) ile, bir takım ulvi olma derdi peşinde koşmayan görsel işlerden oluşmaktadır. yanında dvd vermemiz olasılık dahilindedir.. gönderilen işler redaksiyona/edit'e tabii tutulmaz ancak aşırı harf hatalı, göndermeden bir kez bile okunmamış baştan savma işleri, cildi bozar.. asayişi bozsa keşke. 

buraya kadar okuma zahmetine katlananların, e-posta adreslerine, fanzinin "degital" versiyonunu talep etmeleri halinde, pdf olarak ışınlanması düşünülecektir.. açık link pdf vermiyorum, nedenlerim de karakutumda muhafıza edilmiyor, açık ve net yani. 

cuma namazını, (görünmez) maskeli kılmanın güzel vatanımıza ihanet olmadığını ancak dinimizde riyanın en büyük günahlardan biri olduğunu hatırlatır, görünmez maskelerin corona bitimi de, öncesinde de olduğu gibi takılmaya devam edeceğinin bilincinde olduğumuzu bilmenizi isterken, "evde kalın" çığırtkanlarından uzak durmanızı salık veririz.. selametle. 

bu iş ile birlikte, bir çok başka iş de çıkacak.. olley. 

müzik dinleyek o halde: 

‪Camera Silens - Comme Hier https://youtu.be/8n38hgmT8oI ‬




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder