9 Mayıs 2020

işportal faaliyetler yeni dönem

işportamızın ara verip tekrar başlayacağımız (virüsmanik dönem bitmese de başlayacağımız, başka bölgede açmaya başladı zaten yan tezgah arkadaşlarım) yeni döneminde, tezgahımızda yıllar yıllar yıllar önce de olduğu gibi kaset/cd bulanacak.. bir fark ile: çooğ eskiden olduğu gibi korsan değil. orjinal direkt.. kanal bulduk bu konuda geçen hafta.. üstelik orjinal (zaten hiç korsan kitap işinen girmedim de) kitaplar için de kanal bulduk, elimdeki tüm kitapları kışın satmıştım, grubu ya da üç kağıt tezgahımızı yerinden takip edenlerin bileceği üzre.. 

eğer, verimli geri dönüş alırsak. yani kaptan köşkümüzdeki şarabımız eksik olmaz da üzerine de para arttırabilirsek, seneye ve öteki daha öteki senelerde de kaset/cd işi devam eder.. ve hatta tr'de müziklerini "fiziksel kopya" ile dağıtan müzisyenlerin de, her zaman olduğu gibi sokakta, parasal geri dönüşlü dağıtımcılığını sürdürürüz. pek kalmadı gerçi öyle müzisyen. olsun.. 

durmak yok, yoldan çıkmaya ve çıkarmaya devam.. 

he plak soranlar oluyor iki senedir. o işe girmiyom, yüküm ağır oluyo zaten.. bir de tezgahta plak satamam abi.. zorlar. taşıma sonrası heba olmasın çantada pahalı pahalı plaklar. zarar etmeyek yok yere.. çantamı bırakabileceğim güvenilir ve alma/bırakma saat sorunu yapmayan yer bulursam olursa belki.. bırakmam için mekanı gece yarısı kapatan yer lazım. bir de bırakırken yüzünü somurtmucak mekan sahibi.. yoksa yer çok.. başıma gelenlerden sonra, saçma minnet duygusu beklentisi ve almak isterken girilen tripleri kaldırmıyo bünyem😔


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder