3 Temmuz 2020

neden susuyorsun? (ekimde gireceğim "e-kpss" üzerine salata soslu derleme)


"kazanırsan yırtarsın" "soru çöz abi" "zaman ayır" öffff.. :

geçmişte verilen tüm cevapların sorularını tekrar tekrar işitmekten sıkıldığım için, artık, sorulan bazı sorulara, yazılan bazı şeylere, işitilen bazı harflere, sessiz kalma hakkımı kullanacağım.. kendimi tekrar etmekten sıkıldım.. biraz yol alalım..

bu blogda, ya da yazdığım dokuz kitapta, hakkımda da, hakkınızda ne düşündüğüm ya da düşünmüş olabileceğim ya da düşünebileceğim ile ilgili de cevaplar var..

o halde, boşa harf israfından kaçınalım..

hayır anarşist değilim..

hayır arşivci ya da koleksiyoncu değilim!

hayır herhangi bir yayınevine başvurmayacağım

hayır tuzum kuru değil, çoğu zaman evde çaya şeker bile kalmayan bir hayatı paylaştığım insanların da tuzu olmayabiliyor, değil ki kuru olsun.

hayır bakmakla yükümlü olduğum kişi olmadığı için ne güzel oh çalışmayalım aylaklık yapalım işporta açalım türü bir hayat yaşamıyorum, fabrika işçiliğinden gelen prim günüm ve sokakta siftahsız geçen günlerim, çalışma hayatını dörtte bölüp oniki ile çarpar yavrum, en çok susması gereken sensin o yüzden..

o yüzden şu kpss faslını kapatalım gına geldi.. muhabbet esnasında..

hayır tezgahta müzik açmasına izin verdiğim insanlar sınırlı. açacağın müziği de dinlemek istemiyorum.

dönüşte uğrama. dönme! ya da kal..

tekrarlardan sıkıldım..

yol almayacağız

yoldan çıkmaya ve çıkarmaya

hatta yapılan yolları yıkmaya

köprüleri yakmaya

devam edeceğiz ki

kendi yolumuzu inşa edebilelim..

sabit

stabil

otostop için değil

yoldan geçenleri ayartabilir miyiz diye

bir kaldırımın üzerinde..

--

şu an iş arasam herhangi bir fabrikada, direkt bulurum zaten. o yüzden gına geldi. sizin hayatınız, sizin kararınız.. 12 yıl işçilik yaptım, 12 yıl da memurluk yaparım belki, ya da kazandığım halde üçüncü günümde istifa ederim. beni ilgilendiren meseleler hakkında, susmak, kendiniz için hayırlı olacaktır. bir kulağımdan bile girmiyorki ötekinden çıksın sonuçta : )

aa buna da cevap verilmiş:
cevabı şu bak, altı yaşımdan beri bakışım da neyi umursayıp neyi umursamadığımın: https://unthatow.blogspot.com/2012/06/impermeabl.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder