16 Temmuz 2020

"kocaman şehirde insan bul"

Mass Appeal: What started as a humble graffiti ‘zine in 1996 would soon grow to be one of the most trusted outlets for youth-spawned urban culture. Today, Mass Appeal is a media collective led by authentic voices and inspired minds. We are a platform for radical creatives who are transforming culture.
---
dünya çapında sayısız (saymaya başlarsak sıkılırsınız da) örneği bulunan bu tip girişim ve kolektifleri bizim (24 yıldır) gerçekleştirememiş olmamızın nedeni: "kocaman şehirde insan bul" constantine mesut / https://youtu.be/yqKFqlA-5G4

bundan sonraki süreçte başkalarının ürettiği işleri de (Taxidermia Fanzine ve SOLUCANFANZ.in ve bizim için ömrümüz boyunca dağıtılacak başka bir takım eski zine'ler hariç) basıp dağıtmıyoruz. pdf veya posta iletmeyiniz. biz talep etmediğimiz sürece yazı da göndermezseniz seviniriz.. herkes kendi kendine kendi küreğini parlatsın. "new do it yourself method.." en güzeli..

sokakta boş boş beklemeye devam ediyoruz. CSNS Yayımları'ndan yeni iki üç şey var. para bulursak cuma birer kopya basçaz. üçer kopya idi basım adetlerimiz, bugün itibari ile bire düştük. seneye hiç basmayız.. elimizde kalanları -tamamını yani- soba kullanan varsa kışın göndeririz ama. : )

peace love révolte (bu da yalan- ama: "yaşadığımız yalanlar üzerine verilmiş akıllı kararlar" - pac)

Girdo
photo from #zine house of CSNS Yayımları / izmir-buca


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder